Ранок нареченої

Сьогодні хотіла б поділитися з Вами своїми думками і спостереженнями про таку тему, як ранок нареченої. Як же краще і де провести ранок нареченої?

Так як зазвичай дівчата, що виходять заміж, ще не мали подібного досвіду, то їм буває складно уявити, як має відбуватися ранок нареченої. Виходячи з особистого досвіду, побачивши багато весіль, я спробую дати Вам деякі поради. Отже, найголовніша порада - виспатися!

Що може бути гірше сонної, втомленоъ нареченої з мішками під очима і з червоними лопнутими судинами на очах у один з найважливіших днів у її житті! На жаль, я часто зустрічала таких наречених... Дівчата півночі перед весіллям доробляли якісь справи, або сильно переживали і не могли заснути. Моя порада - все заздалегідь підготувати, спланувати і в останні 2 дні перед весіллям просто розслабитися! Можна перед сном випити заспокійливе або навіть легке снодійне. Постарайтеся зробити так, щоб вранці в приміщенні, де Ви збираєтеся було мінімум людей.

 

Це дуже важливий момент. Ранок нареченої - це мабуть єдиний час за весь весільний день, коли наречена може спокійно розслабитися, випити чашечку кави або чаю, простежити за тим, щоб візажист і стиліст правильно втілили її образ (обов'язково до весілля зробіть пробний макіяж і зачіску!). Родичі, друзі будуть відволікати Вас і, можливо навіть змушувати хвилюватися.

 

Поїжте!
Так! Обов'язково поснідайте! Зрозуміло, що емоції можуть Вас переповнювати і Вам може здаватися, що Ви не голодні, але підкріпитися важливо! Попереду нелегкий насичений день. Якщо Ваша квартира не дуже підходить для фотозйомки - можна орендувати для ранку нареченої квартиру, номер у готелі, або фотостудію. Буває, що квартира тісна або Ви не встигли зробити ремонт, або приїхало дуже багато родичів. В такому випадку добре б орендувати простору світлу квартиру, або готель.

 

Можна орендувати на пару годин красиву фотостудію, тільки в студію небажано запрошувати занадто багато людей. Ну і, звичайно ж, запросіть фотографа, щоб він запам'ятав ваш прекрасний ранок нареченої! Для фотографа це час, коли він зможе красиво і спокійно без поспіху познімати Ваші весільні аксесуари, зможе красиво відобразити процес Ваших зборів, також зробити кілька хороших кадрів вже готової щасливої ​​нареченої до зустрічі з нареченим! Також можна зробити цікаві кадри з Вашими домашніми тваринками, якщо вони є =)