Фотосесія новонароджених

Фотосесія новонароджених

 

Думаєте, чи потрібна фотосесія новонародженого? Точно скажу: потрібна! Кажу Вам в першу чергу, як мама. Період новорожденнності дуже швидко пролітає і такими малюсенькими і солоденькими Ваші дітки вже не будуть. Буде щось нове, цікаве, нові горизонти і досягнення, але в періоді новонародженості є неймовірна і неповторна ніжність, вразливість, зворушливість... Тому я, як сімейний фотограф, з радістю проводжу фотосесії для самих маленьких діточок та їх батьків! Я дуже люблю ці зворушливі сімейні фотосесії новонароджених.


У Вас вдома з'явився малюк або Ви очікуєте його народження? Я Вам скажу, як фотограф і як мама, що найперші кадри Вашого дитя - безцінні. Фотосесія новонародженого - найпрекрасніша пам'ять про одну з найбільш зворушливих подій в житті сім'ї! Крихітки так швидко ростуть і змінюються перший рік, що іноді важко згадати, якими ж точно вони були. Для цього існують сімейні фото, які після фотосесії я допоможу оформити на полотнах або в фотокнигах.

 

Я вважаю, що найкраще місце для фотосесії новонародженого - це рідний дім. В першу чергу так комфортніше всього мамі. Я можу приїхати до Вас додому зі своїм реквізитом (кошики, пледики, пов'язочки, обмотки та інше). Після кожної зйомки я перу і дезінфікую реквізит.

Фотосесія новонародженого може тривати необмежено по часу. Найшвидша фотосесія у мене пройшла за 1,5 години, а найдовша - 5 годин. Все залежить від стану дитини та батьків. Батьки повинні бути спокійними і оптимістично налаштованими. Так, у нас на фотосесії новонародженого можуть бути маленькі труднощі, але не варто хвилюватися :), - це ж дитинка, я все розумію і бачила багато діток.

Найкращий вік для newborn зйомки - 5-14 днів. Але бувало, що я знімала і в 3-4 тижні, але тоді зйомка може бути трохи іншою. Іноді діток можуть турбувати газики в животику («кольки»), тому дитина може бути примхливою, але зазвичай до 11-14 днів «коліки» практично не бувають і більше шансів провести спокійно красиву фотосесію. Я вважаю також дуже цінними спільні фото батьків з малюком, перші сімейні фото в новому складі. Ви уявляєте, які почуття буде відчувати Ваша дитина, дивлячись на ці фото вже в дорослому віці ?! Тому вирішуйте, телефонуйте, пишіть, я обов'язково до Вас приїду з фотоапаратом і реквізитом, щоб закарбувати Вашу сімейну історію ♥. Більше прикладів фото новонароджених ТУТ.